Türk Telekom (TTKOM) hedef fiyat 2024!

Türk Telekom (TTKOM) hisseleri için yeni hedef fiyat açıklandı. Türk Telekom (TTKOM) hisse hedef fiyat kaç TL? İşte detaylar!

Son zamanların en sert yükseliş gösteren hisselerinden biri olan Türk Telekom (TTKOM), 2024 Temmuz ayında tarihi zirve fiyatlarını gördü. Zirve fiyatından sonra grafik tarafında düzeltme görülen TTKOM hisseleri, yatırım şirketleri ve aracı kurumları da harekete geçirdi. Yatırımcıların da akıbetini merakla araştırdığı TTKOM hisseler için yeni hedef fiyat açıklandı.

Son 1 yılda %130'un üzerinde değer kazanan TTKOM payları, bu yükselişin %100'lük kısmını 2024 yılbaşından bu yana gerçekleştirdi. Grafik analizi merak edilen TTKOM hisseleri için son olarak Gedik Yatırım'dan hedef fiyat açıklaması geldi.

TÜRK TELEKOM (TTKOM) HEDEF FİYAT 2024

Gedik Yatırım, 26.07.2024 tarihinde TTKOM hisseleri için 63,59 TL hedef fiyat açıkladı. TTKOM, son kapanışını 49,72 TL'den gerçekleştirdi. Son kapanış fiyatına göre hissede potansiyel yükseliş ise %27'nin üzerinde. Öte yandan Gedik Yatırım, TTKOM hisseleri için ‘endeks üstü getiri' tavsiyesinde bulundu.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.