Tüpraş (TUPRS) hedef fiyat 2024

Borsa İstanbul'un köklü şirketlerinden Tüpraş (TUPRS) 2024 yılında da yükselişine devam ediyor. Tüpraş hedef fiyat 2024 ne kadar? Detaylar Borsa Kafa'da!

Borsa İstanbul'un lokomotif şirketlerinden biri olan Tüpraş, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Şirket, yılbaşından bu yana %20'ye yakın değerlendirken, son 1 yılda ise iki katına yakın primlendi. Tüpraş hisselerindeki sakin ve azimli yükseliş, yatırımcıları da hisse araştırmalarına yönlendiriyor.

Tüpraş hisseleri hakkında farklı yatırım kuruluşları ve aracı kurumlardan da hedef fiyatlar gelmeye başladı. Son olarak İş Yatırım, Tüpraş hisse hedef fiyatının açıkladı. İşte Tüpraş (TUPRS) hisselerine 2024 yılında verilen hedef fiyatların detayları!

TÜPRAŞ (TUPRS) HİSSE HEDEF FİYAT 2024

Tüpraş hisseleri, 5 Temmuz 2024 tarihli seansı 173,40 TL'den kapattı. İş Yatırım, 3 Temmuz 2024 tarihinde TUPRS hissesi için 242 TL hedef fiyat açıkladı. Şirketin açıkladığı hedef fiyat duyurusunda, 'Al Tavsiyesi' verildi.

2 Temmuz 2024 tarihinde hedef fiyat açıklamasında bulunan Yapı Kredi Yatırım ise TUPRS hissesi için 195 TL hedef fiyat açıklamasında bulundu. Kurumdan yapılan açıklamada hisse için 'Tut Tavsiyesi' verildi.

12 Haziran 2024 tarihinde Tüpraş hissesi için hedef fiyat açıklamasında bulunan bir diğer kurum da Ak Yatırım oldu. Ak Yatırım'dan yapılan TUPRS hedef fiyat açıklamasında ise hisseye 244 TL hedef fiyat verildi. Kurum, Tüpraş hisseleri için 'Endeks Üstü Getiri' tavsiyesine yer verdi.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.