Tofaş Otomotiv (TOASO) hedef fiyat 2024

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Tofaş Otomotiv (TOASO) hisseleri için yeni hedef fiyat açıklandı. TOASO hisse hedef fiyat 2024 kaç TL? Detaylar Borsa Kafa'da!

Yılbaşından bu yana yaklaşık %20 değerlenen Tofaş Otomotiv (TOASO) hisseleri, 1 yıl önceki fiyatına göre ise yaklaşık %12 düşüşte. TOASO, son yıllarda Borsa İstanbul'un en çok kazandıran hisselerinden biri olarak da dikkat çekiyor. 2019 yılından bu yana son 5 yıllık süreçte yatırımcılarına %1300'e yakın kazanç sağlayan TOASO payları, 2024 Temmuz ayının ilk günlerinde gördüğü tarihi zirve fiyatlarından düşüşe geçmişti. TOASO hisselerindeki düşüş, yatırım şirketleri ve aracı kurumları da harekete geçirdi. Son zamanlarda birçok analiz gelirken, Tofaş (TOASO) hakkında son analiz ise Alnus Yatırım ve Deniz Yatırım'dan geldi.

TOFAŞ (TOASO) HEDEF FİYAT 2024

Deniz Yatırım, 02.08.2024 tarihinde TOASO hissesi için 448,80 TL hedef fiyat açıkladı. TOASO, aynı tarihli seansı ise 261,50 TL'den kapattı. Tofaş'ın hisselerinde son kapanış fiyatına göre potansiyel getiri ise %71'in üzerinde oldu. Deniz Yatırım'ın paylaştığı analizde TOASO için tavsiye verilmedi.

Alnus Yatırım ise 02.08.2024 tarihinde TOASO için 350 TL hedef fiyat açıkladı. Alnus'un Tofaş için verdiği hedef fiyata göre potansiyel getiri ise %34'e yakın oldu. Alnus Yatırım paylaştığı analizde, TOASO için ‘tut' tavsiyesinde bulundu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.