TAV Havalimanları (TAVHL) hedef fiyat 2024!

TAVA Havalimanları (TAVHL) hissesi için tam 5 kurum yeni hedef fiyat açıkladı. TAVHL hedef fiyat 2024 kaç TL?

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Tav Havalimanları (TAVHL) 2024 yılında rekor yükselişlere imza attı. Şirketin hisseleri, şu sıralar tarihi zirve fiyatlarında yer alırken, yatırımcılar da bu hisse hakkında araştırmalarda bulunuyor. Yılbaşından bu yana %150'nin üzerinde yükselen TAVHL, son 5 yılda ise yatırımcılarına %1000'in üzerinde getiri sağladı.

Hissedeki sert yükselişin ardından yatırım kurumları ve aracı kurumlar, TAVHL hissesi hakkında analizlerini paylaşıyor. Son olarak ise Gedik Yatırım, İş Yatırım, Ak Yatırım, Deniz Yatırım ve Oyak Yatırım TAVHL hissesi için hedef fiyuat açıklamasında bulundu. TAVHL 22 Temmuz 2024 tarihli seansı 279,25 TL'den kapatmıştı.

TAV HAVALİMANLARI (TAVHL) HEDEF FİYAT 2024!

Tav Havalimanları (TAVHL) hissesi için 23.07.2024 tarihinde 4 kurumdan hedef fiyat açıklaması geldi. Gedik Yatırım TAVHL için 395 TL, İŞ Yatırım 350 TL, Ak Yatırım 313 TL, Deniz Yatırım 425,50 TL ve Oyak Yatırım 300 TL hedef fiyat açıklamasında bulundu.

Gedik Yatırım TAVHL hissesi için 'endeks üstü getiri', İş Yatırım 'tut' ve Oyak Yatırım 'endekse paralel getiri' tavsiyesinde bulunurken, Ak Yatırım ise herhangi bir tavsiyede bulunmadı.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.