Sabah tavan, 1 saat sonra taban! Hisse sert çakıldı!

Borsa İstanbul'da 26.08.2024 tarihli sabah seansına tavan fiyattan başlayan Rubenis Tekstil (RUBNS) hissesi, 1 saat sonra taban fiyata düştü. RUBNS, 4 gün peş peşe tavan olmuştu.

Borsa İstanbul pay piyasasının son zamanlarda dikkat çeken şirketlerinden biri de Rubenis Tekstil (RUBNS) oldu. Kısa zamanda %70 değerlenen RUBNS hisseleri, bugün ise sert düşüşü ile taban fiyata oturdu. Rubenis Tekstil, sabah saatlerinde de gördüğü tavan fiyatla peş peşe 4 gün tavan olmuştu. Hissede gün içerisindeki tavan fiyat yaklaşık 1 saat sürdü.

8 GÜNDE %70 YÜKSELDİ!

Rubenis Tekstil hisseleri, 8 seansta %70 değer kazandı. 15 Ağustos 2024 tarihinde 26 TL'den işlem gören hisse, 26 Ağustos'ta ise 44,44 TL'ye kadar yükseldi. RUBNS, son 4 seansta gördüğü tavanla birlikte yaklaşık %70 değerlenmişti. 8 seans gibi kısa bir zamanda bu denli yükseliş kaydeden RUBNS payları, son zamanların en çok kazandıran hisselerinden biri olmayı başarmıştı.

TAVAN FİYAT 1 SAAT SÜRDÜ!

26 Ağustos tarihine de tavandan başlayan RUBNS payları, yaklaşık 1 saat tavan fiyatta kaldı. Hisseye seans açılşının ardından sert satış geldi. Satışlara birçok bireysel yatırımcı da ayak uydurunca dip fiyat görüldü. Seansa 44,44 TL'den başlayan RUBNS, 36,36 TL'ye geriledi.