Onur Yüksek Teknoloji katılım endeksine uygun mu? Halka arz!

Onur Yüksek Teknoloji, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı aldı. Onur Yüksek Teknoloji katılım endeksine uygun mu, ONRYT hisse caiz mi, helal mi?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 16 Mayıs 2024 tarihinde Onur Yüksek Teknoloji'nin halka arzına onay verdi. Şirketin SPK onaylı izahnamesi yayımlandı ve halka arza dair tüm detaylar da belli oldu. Onur Yüksek Teknoloji'nin talep toplama tarihleri de açıklandı.

Fotoğraf: Onur Yüksek Teknoloji

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK onayının ardından Onur Teknoloji'nin talep toplama tarihleri de belli oldu. Şirket, 22-23 Mayıs tarihlerinde banka ve aracı kurumlar üzerinden halka arz edilecek. Onur Yüksek Teknoloji'nin halka arzı birincil piyasada gerçekleşecek. Yatırımcılar, ONRYT işlem kodu ile normal hisse alır gibi bu halka arza katılabilecek. Onur Yüksek Teknoloji'nin halka arz saatleri ise 10.30-13.00 olacak.

Fotoğraf: Onur Yüksek Teknoloji

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

SPK onaylı izahnamenin yayımlanmasının ardından Onur Yüksek Teknoloji'nin katılım endeksine uygunluğu da netleşti. Onur Yüksek Teknoloji halka arzı katılım endeksine uygundur. ONRYT payları, borsada işleme başlamasının ardından katılım endeksinde yer alacak.

Fotoğraf: SPK Onaylı İzahname


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.