Migros (MGROS) hisse hedef fiyat 2024!

Migros Ticaret (MGROS) hisseleri için yeni hedef fiyat açıklaması geldi. Migros (MGROS) hedef fiyat 2024 kaç TL? 

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Migros (MGROS) hisselerin yükseliş devam ediyor. Yılbaşından bu yana %60'a yakında yükseliş gösteren MGROS hisseleri, son 1 yılda ise %80'in üzerinde getiri sağladı. Migros'un son zamanlarda tarihi zirve fiyatlarına yakın olmasının ardından aracı kurum ve yatırım şirketlerinden de MGROS hisse hedef fiyat açıklamaları gelmeye başladı. 31 Temmuz 2024 tarihli seansı 527,50 TL'den kapatan Migros hisseleri için Deniz Yatırım'dan hedef fiyat açıklaması geldi.

MİGROS (MGROS) HEDEF FİYAT 2024

Deniz Yatırım, Migros (MGROS) hissesi için 01.08.2024 tarihinde 713,20 TL hedef fiyat açıkladı. Kurum'un verdiği hedef fiyata göre MGROS hisselerinde potansiyel getiri %30'un üzerinde oldu. Öte yandan Deniz Yatırım, MGROS için 'al' tavsiyesinde bulundu.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.