Lokman Hekim bedelsiz ne zaman? LKMNH ne zaman bölünecek?

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Lokman Hekim, bedelsiz sermaye artırımı yapacak. LKMNH ne zaman bölünecek? Detaylar Borsa Kafa'da!

Sağlık hizmetleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Lokman Hekim (LKMNH), bedelsiz sermaye artırımı için gün sayıyor. Şirketin aldığı kararın ötesinde bir de açıklanan bilançoda verilerin pozitif gelmesi, LKMNH hisselerindeki yükselişi de kaçınılmaz kılmıştı. Şirketin bedelsiz sermaye artırımı detayları ise yatırımcılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başladı.

LOKMAN HEKİM BEDELSİZ NE ZAMAN?

Lokman Hekim 10 Haziran 2024 tarihinde %500 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı açıkladı. Şirket, bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na da başvuru iletti.

LKMNH NE ZAMAN BÖLÜNECEK?

Lokman Hekim (LKMNH) hisselerinin 2024 yılı içerisinde bölünmesi bekleniyor. Bu bölünme ile şirketin hisse fiyatı 6'ya bölünecek. Hissedarlara ise %500 oranında bedelsiz pay dağıtımı yapılacak.

LOKMAN HEKİM BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI DETAYLARI!

Mevcut sermayesi 36.000.000 TL olan Lokman Hekim'in kayıtlı sermaye tavanı ise 1.000.000.000 TL. Şirket, %500 oranında yapılan olan sermaye artırımı ile sermayesini 216.000.000 TL'ye çıkaracak.