Koza Altın (KOZAL) hisse hedef fiyat 2024!

Madencilik sektörünün önde gelen şirketlerinden Koza Altın (KOZAL) hisseleri için yeni hedef fiyat açıklandı. KOZAL hedef fiyat 2024 kaç TL?

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören köklü şirketlerden Koza Altın (KOZAL), tarihi zirve fiyatlarının altında işlem görmeye devam ediyor.

2022 yılında gördüğü tepe fiyatın ardından, aynı rakama 2023 yılında da ulaşan Koza Altın hisseleri, 2024 yılında ise ilk 6 ayda yataya yakın bir seyir gösterdi. Koza Altın hisse fiyatının zirvenin altında kalması üzerine birçok aracı kurum ve yatırım kuruluşu da hisse hakkında analizlere başladı.

KOZA ALTIN (KOZAL) HEDEF FİYAT 2024

Türkiye'nin önde gelen yatırım kuruluşlarından Halk Yatırım, 10 Temmuz 2024 tarihinde Koza Altın hisselerine 29,30 TL hedef fiyat belirledi. KOZAL, 9 Temmuz 2024 tarihli seansı ise 20,98 TL'den kapattı. Halk Yatırım, KOZAL hissesi için 29,30 TL hedef fiyatın yanında, aynı zamanda 'al' tavsiyesinde bulundu. Hissenin potansiyel getiri ise son kapanış fiyatına göre %39,66 şeklinde dikkat çekti.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.