Kocaer Çelik (KCAER) hedef fiyat 2024!

Kocaer Çelik Sanayi (KCAER) hisseleri için yeni hedef fiyat açıklandı. KCAER hedef fiyat kaç TL 2024?

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Kocaer Çelik (KCAER), son aylardaki düşüş grafiği ile dikkat çekiyor. 28 Şubat 2024 tarihinde şimdiye kadarki en yüksek fiyatı olan yaklaşık 69 TL'yi gören KCAER daha sonra ise düşüşe geçmişti.

Son zamanlarda 43 TL'li fiyatlardan işlem gören KOCAER Çelik hisseleri için hedef fiyat açıklamaları gelmeye başladı. Son olarak PhillipCapital Menkul Değerler, Kocaer Çelik analizini yatırımcılara duyurdu

KCAER HEDEF FİYAT

Kocaer Çelik (KCAER) hisseleri için 26.08.2024 tarihinde PhillipCapital 68,36 TL hedef fiyat açıkladı. Kurum'un verdiği hedef fiyatta Kocaer'in potansiyel getirisi %58 oldu. PhillipCapital KCAER için 'endeks üstü getiri' tavsiyesinde bulundu.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.