Kalyon Güneş Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Kalyon Güneş Teknolojileri, halka arz edilecek. Şirketin taslak izahnamesi yayımlandı. Kalyon Güneş Teknolojileri halka arz ne zaman, kişi başı kaç lot düşer, katılım endeksine uygun mu?

Enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Kalyon Güneş Teknolojileri, halka arz kararı aldı. Şirketin halka arzı için hazırlanan taslak izahname yayımlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunuldu. Kalyon Güneş Teknolojileri'nin halka arzına dair birçok detay da netleşmiş oldu.

KALYON GÜNEŞ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Kalyon Güneş Teknolojileri'nin, 2024 yılı 3. çeyreğinde halka arz edilmesi planlanıyor. Şirketin bu tarihlerde Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay alması bekleniyor.

KALYON GÜNEŞ KAÇ LOT VERİR?

Kalyon Güneş Teknolojileri halka arzda toplam 56.295.000 lot verecek. Şirket, 37.530.000 lotu sermaye artırımı, 18.765.000 lotu da ortak satışı yolu ile halka arz edecek. Bu halka arzda, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.

KALYON GÜNEŞ HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Kalyon Güneş Teknolojileri'nin halka arz fiyatı, SPK onayının ardından netlik kazanacak.

KALYON GÜNEŞ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Kalyon Güneş Teknolojileri'nin katılım endeksine uygunluğu henüz netleşmedi. SPK onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından bu detay da kesinlik kazanacak.

FON KULLANIM ALANLARI BELLİ OLDU!

Kalyon Güneş Teknolojileri halka arzından elde edilecek olan gelirin kullanım alanları da belli oldu. Şirket, net halka arz gelirinin %45-55'ini yatırımlarda, %45-55'ini de işletme sermayesinde kullanacağını belirtti.