İndeks Bilgisayar (INDES), Apple ile distribütörlük anlaşması imzaladı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden İndeks Bilgisayar (INDES), Apple ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Detaylar, Borsa Kafa'da.

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan İndeks Bilgisayar (INDES), Apple ile anlaşmaya vardı. Şirket, söz konusu anlaşmanın detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığı ile duyurdu. İndeks Bilgisayar'dan yapılan açıklamada, Apple iPhone ürünlerinin distribütörü olduğu belirtildi.

Şirketin KAP açıklamasının tamamında ise şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi arasında Telco karışık kanal distribütörlüğü konusunda sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz bu gelişmenin olumlu sonuçlanması ile birlikte Apple'ın iPhone markalı ürünlerinin Telco karışık kanal bayilerine yönelik dağıtım programını yönetecek yetkili distribütörü olacaktır. Bu yeni iş birliği ile ilk yıl için 100 milyon USD satış hedeflemekteyiz. Teknoloji dünyasında tasarladığı ve ürettiği yeni ürünlerle, her alanda olduğu gibi son tüketici kulvarında da değişim ve dönüşümleri gerçekleştiren Apple iPhone ürünlerinin Telco karışık kanal distribütörlüğü şirketimizin büyümesine önemli katkıda bulunacaktır."


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.