Halka arz şirketten 125 milyon TL'lik rekor anlaşma!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketleri rekor iş anlaşmasına imza attı. Alves Kablo'dan (ALVES) yapılan açıklamada sözleşme bedelinin 125 milyon TL olduğu belirtildi.

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni halka arz şirketlerinden Alves Kablo (ALVES), yüksek bedelli bir iş anlaşması daha duyurdu. Şirket, borsada işleme başlamasının ardından gösterdiği yükseliş performansının yanı sıra, yaptığı açıklamalar ile de adından söz ettiriyordu. Alves Kablo, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı son açıklamada 3.735.960 dolarlık iş anlaşması imzalandığı ve sözleşme bedelinin TL karşılığının ise 125 milyon TL olduğu belirtildi.

Alves Kablo'nun KAP açıklamasında, “Gold bayimiz ile birlikte gerçekleştirilen proje satış kapsamında Deprem Konutları ve Güneş Enerji Santrali projelerinde kullanılmak üzere Bakır Enerji kabloları, Kompakt Bakır İletken ve Yenilenebilir Enerji Kabloları paketi ile; toplamda 125.000.000,00 TL(YüzyirmibeşmilyonTL) + KDV (3.735.960 USD, Kur: 33,4586) tutarında iş anlaşması yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.” ifadelerine yer verildi.