Halka arz hisse 5 tavan sonrası taban oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketi 5 gün peş peşe tavan olmuştu. Hisse, borsadaki 6. gününde taban fiyata düştü. İşte Bahadır Kimya (BAHKM) hisselerinde yaşananlar!

Borsa İstanbul'da düşüşler devam ederken, bu düşüşe yeni halka arz hisse de katıldı. Bahadır Kimya'nın halka arz edilen payları, borsada 5 tavan yükselişinin ardından 6. işlem gününde taban fiyata geriledi.

TOPLAM %77 KAZANDIRDI!

Bahadır Kimya (BAHKM), toplam 16.000.000 lotu halka arz etti. Şirketin halka arz edilen payları, 51 TL fiyattan 13 Ağustos 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. O tarihten bu yana her gün tavan fiyattan kapanış yapan BAHKM hisseleri, 20 Ağustos tarihli seansta ise en yüksek 90,25 TL'yi gördü. Hisse, halka arzın ardından toplam %76,98 kazandırırken, aynı tarihte satışlar peş peşe geldi.

6. GÜN TABAN FİYATI GÖRDÜ!

20 Ağustos 2024 tarihinde şimdiye kadarki en yüksek fiyatı gören Bahadır Kimya (BAHKM) hisseleri, 90,25 TL'den yoğun satış yedi. Hissede devre kesici çalıştı ve devrenin açılmasının ardından satışlar devam etti. Satışların kesilmemesi üzerine BAHKM hisseleri taban fiyat olan 75 TL'ye geriledi.