DAP Gayrimenkul (DAPGM) katılım endeksine uygun mu?

DAP Gayrimenkul (DAPGM) katılım endeksine uygun mu? DAPGM hisse caiz mi, helal mi?

DAP Gayrimenkul, yenilikçi ve modern mimari anlayışıyla Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biridir. Şirket, prestijli konut, ticari ve karma projelerle bilinir ve her projede estetik, fonksiyonellik ve kaliteyi ön planda tutar. DAP Gayrimenkul, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde önemli projelere imza atarak, sektördeki konumunu güçlendirmiştir.

DAP Gayrimenkul (DAGPM), 24.02.2022 tarihinde halka arz edilerek Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır. Şirket yatırımcıların katılım endeksi konusunda araştırdığı şirketlerden biridir.

DAPGM KATILIM ENDEKSİ

DAP Gayrimenkul (DAPGM) Borsa İstanbul'un yaptığı son açıklamaya göre katılım finans ilkelerini karşılamaktadır ve BIST katılım endeksine dahildir. DAPGM hisseleri, caiz hisse arayışında olanlar için uygun olarak değerlendirilmektedir.

DAPGM HANGİ ENDEKSTE?

DAP Gayrimenkul (DAPGM) hisseleri Borsa İstanbul'da BIST Katılım 100, BIST İstanbul, BIST Tüm-100, BIST 500, BIST Hizmetler, BIST Yıldız, BIST Katılım Tüm, BIST Tüm ve BIST İnşaat endekslerine dahildir.