Bahadır Kimya halka arz ne zaman, kişi başı kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu 1 Ağustos 2024'te Bahadır Kimya'nın halka arzına onay verdi. Bahadır Kimya halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman? Bahadır Kimya kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Youtube Kanalı
Abone Ol

Borsa İstanbul'da bir kimya şirketi daha geliyor. Bahadır Kimya'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Şirketin taslak halka arz izahnamesinde yer alan detaylar ise belli oldu. Bahadır Kimya, 10.000.000 lot sermaye artırımı ve 6.000.000 lot ortak satışı şeklinde toplam 16.000.000 lotu halka arz edecek.

BAHADIR KİMYA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Bahadır Kimya, 01.08.2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldı. Şirketin 05-09 Ağustos 2024 tarihleri haftasında talep toplaması bekleniyor.

BAHADIR KİMYA KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Bahadır Kimya'nın katılım endeksine uygun olup olmadığı, SPK onaylı izahnamenin yayımlanmasının ardından netlik kazanacak. Detayları anlık bildirimlerle mobil uygulamalarımızdan öğrenebilirsiniz.

BAHADIR KİMYA HALKA ARZ GELİRİNİ NEREDE KULLANACAK?

Bahadır Kimya, halka arz sonrası sermaye artırımı yolu ile elde edeceği net gelirin %70-80'ini hammadde tedarikinde, %20-30'unu ise işletme sermayesinde kullanacak.

BAHADIR KİMYA HALKA ARZ KİŞİ BAŞI KAÇ LOT DÜŞER?

Son halka arzlarda, yatırımcı ilgisi bir hayli azaldı. DCT Trading (DCTTR) halka arzında 401 yatırımcıya dağıtım yapıldı. Bahadır Kimya halka arzına da aynı sayıda yatırımcı katılırsa kişi başı 39-40 lot düşecektir.