Artemis Halı (ARTMS) katılım endeksine uygun mu?

Artemis Halı (ARTMS) katılım endeksine uygun mu? ARTMS hisse caiz mi, helal mi?

Artemis Halı, 2005 yılında Gaziantep'te kurulan ve Türkiye'nin önde gelen halı üreticilerinden biridir. Şirket, modern üretim tesisleri ve ileri teknolojileri kullanarak, yüksek kalite standartlarında halılar üretmektedir. Artemis Halı, geniş ürün yelpazesi ile farklı tarz ve zevklere hitap eden halılar sunmaktadır. Yerel ve uluslararası pazarlarda güçlü bir konuma sahip olan Artemis Halı, ihracat faaliyetleriyle de global ölçekte tanınan bir marka haline gelmiştir.

Artemis Halı (ARTMS), 04.03.2024 tarihinde halka arz edilerek Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır. Halka arz sonrası yatırımcılarına kazandıran hisse, son zamanlarda katılım endeksi konusunda araştırılmaya başlamıştır.,

ARTMS KATILIM ENDEKSİ

Borsa İstanbul'dan yapılan son açıklamada, 'Artemis Halı (ARTMS) katılım endeksine uygun' olarak duyuruldu. ARTMS hissesinin helallik açısından caiz olabileceği görüşü değerlendirilmiştir.

ARTEMİS HALI (ARTMS) HANGİ ENDEKSLERDE?

Artemis Halı Borsa İstanbul'un BIST Ana, BIST Tüm, BIST Halka Arz, BIST 500, BIST Tüm-100, BIST Tekstil, Deri, BIST Katılım Tüm ve BIST Sınai endekslerine dahildir.