Alkim Kağıt (ALKA) katılım endeksine uygun mu?

Alkim Kağıt (ALKA) katılım endeksine uygun mu? ALKA hisse caiz mi, helal mi?

Alkim Kağıt, Türkiye'nin önde gelen kağıt üreticilerinden biridir. 1993 yılında kurulan şirket, yüksek kaliteli kağıt ve karton üretimiyle tanınmaktadır. Alkim Kağıt, modern üretim tesisleri ve ileri teknoloji kullanarak çeşitli sektörlere yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ürün portföyünde baskı, yazı ve endüstriyel kağıtlar yer almakta olup, müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş çözümler sunulmaktadır.

Alkim Kağıt (ALKA), 26.10.2000 tarihinde halka arz edilerek Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır. Borsanın popüler şirketlerinden biri olan Alkim Kağıt, katılım endeksi konusunda da araştırılan şirketlerden biri olmuştur.

ALKİM KAĞIT (ALKA) KATILIM ENDEKSİ

Borsa İstanbul'dan yapılan son açıklamada Alkim Kağıt'ın (ALKA) katılım endeksine uygun olduğu açıklandı. İslami yatırım hassasiyeti bulunan yatırımcılar için ALKA hisselerinin caiz olduğu değerlendirilmiştir.

ALKİM KAĞIT (ALKA) HANGİ ENDEKSLERDE?

Alkim Kağıt Borsa İstanbul'un BIST İzmir, BIST Katılım Temettü, BIST Tüm, BIST Sınai, BIST Katılım Tüm, BIST Tüm-100, BIST Orman, Kağıt, Basım, BIST Ana, BIST 500 endekslerine dahildir.